Kodėl SEO svarbu?

Kodėl SEO svarbu?

Jei turite svetainę, greičiausiai esate girdėję jūsų rinkodaros komandą ar svetainės kūrėją kalbant apie SEO svarbą. Nors visi gali sutikti, kad SEO yra svarbu, tačiau pradedant dirbti su SEO gali būti painu. Pasistengsime paaiškinsime, kas yra SEO ir SEM, ir kodėl tai yra būtina turėti savo svetainėje.

Skirtumai tarp SEO ir SEM

Paieškos sistemų optimizavimas (SEO) padeda didinti srauto į jūsų svetainę kiekį ir kokybę naudojant natūralių paieškos sistemų rezultatus. Paprasčiau tariant, SEO padeda jūsų svetainei patekti į aukštesnį lygį tokiuose paieškos varikliuose, kaip „Google“, „Bing“ ar „Yahoo“, kad ieškotojams būtų pateiktas kuo aktualesnis ir tikslesnis turinys. Galite patobulinti savo svetainės SEO, tačiau jūs negalite mokėti už tai, kad pakeistumėte įprastą reitingą paieškos sistemose.

Nors SEO reitingai yra natūralūs, paieškos sistemų rinkodara (SEM) yra priešinga – SEM apima srauto mokėjimą per mokamus paieškos sąrašus. SEM leidžia naudoti mokamą reklamą, skirtą nukreipti į labai konkrečius klientus, atsižvelgiant į geografiją, raktinius žodžius ir pomėgius.

Kaip veikia kartu SEO ir SEM?

Nors SEO ir SEM atrodo kaip dvi atskiros sąvokos, galiausiai jos veikia geriausiai, kai dirba kartu. Dalijimasis tyrimais, pavyzdžiui, norimais raktiniais žodžiais, gali padėti suderinti kampanijos tikslus ir koordinuoti pranešimus.

Be to, patobulindami SEO, SEM išlaidos taip pat gali sumažėti, nes SEO gali suteikti jums nemokamą srautą, o tai reikštų, kad paieškoje nereikia mokėti už norimą vietą paieškoje. Be to, dalykai, kuriuos darote norėdami patobulinti savo SEO (svetainės greitis, patobulinti raktiniai žodžiai ir t. T.), pagerina jūsų kokybės balą, o tai daro įtaką tam, kiek mokate už paspaudimą.

Investavimas į SEO

Nors investicijos į SEO gali atrodyti brangios, tačiau jei iš anksto skirsite dėmesio SEO, atliksite viską tvarkingai ir investuosite tam savo laiko, rezultatai gali viršyti pradines išlaidas. Tinkamai sukurtą svetainę galima palyginti su visą parą dirbančiu pardavėju, kuriam nereikia mokėti komisinio mokesčio. Negalime pervertinti aukšto rango interneto svarbos – 5 populiariausiuose paieškos rezultatuose esančios svetainės gaus 75% natūralios paieškos paspaudimų.

Dabar, kai suprantate SEO svarbą, laikas pasirinkti komandą, kuri padėtų jums pradėti dirbti. Kreipkitės į mus dėl savo svetainės kūrimo ir mes pasirūpinsime jūsų SEO optimizacija iškart. SEO nuolat keičiasi, todėl svarbu neatsilikti. Jei norite būti pirmas, SEO yra puiki vieta pradėti.